Як приготувати чизкейк “Снікерс” – 3 легких рецептів

Зміст

Любите “Снікерс”? А як щодо чизкейка зі смаком “Снікерс”? Це ж просто мрія! На щастя, приготувати такий чизкейк зовсім не складно, навіть якщо ви не досвідчений кулінар. У цій статті ми поділимося з вами 3 легкими рецептами чизкейка “Снікерс”, які ви зможете приготувати вдома без особливих зусиль. Ви знайдете рецепти на будь-який смак: класичний чизкейк, чизкейк без випічки та чизкейк з шоколадним дном. З цими рецептами ви зможете порадувати своїх близьких та друзів неймовірно смачним десертом, який не залишить нікого байдужим.

Класичний чизкейк “Снікерс”

Інгредієнти

Для основи:

  • 200 г печива “Снікерс”
  • 100 г вершкового масла

Для чизкейка:

  • 500 г вершкового сиру (Philadelphia)
  • 150 г цукру
  • 3 яйця
  • 100 г сметани
  • 1 ч. л. екстракту ванілі

Для карамельного соусу:

  • 100 г цукру
  • 50 г вершкового масла
  • 50 мл вершків
  • 3 ст. л. кукурудзяного сиропу
  • 1/2 ч. л. солі

Для шоколадного ганаша:

  • 100 г темного шоколаду
  • 100 мл вершків

Приготування

Почнемо з основи чизкейка. Щоб створити основу, подрібніть печиво “Снікерс” в блендері до отримання крихти. Розтопіть вершкове масло на водяній бані і змішайте його з крихтою печива до однорідності. Тепер розташуйте цю масу на дно форми для випічки діаметром 20-22 см і утрамбуйте. Потім поставте основу в холодильник на 30 хвилин, щоб вона застигла.

Тепер перейдемо до приготування чизкейку. Збийте вершковий сир з цукром до отримання пишної маси. Додавайте яйця по одному, збиваючи після кожного додавання. Потім влийте сметану і екстракт ванілі, знову збиваючи до однорідності. Вилийте чизкейкову масу на печивну основу.

Далі, для випічки нагрійте духовку до 180°C і випікайте чизкейк протягом 40-50 хвилин, або доки він не схопиться по краях і центр залишиться трохи тремтячим. Після випічки дайте чизкейку охолонути в духовці з трохи відкритими дверцятами протягом 1 години, а потім повністю охолодіть його в холодильнику протягом 4-6 годин.

Для карамельного соусу у каструлі розтопіть цукор до золотистого кольору, додайте вершкове масло і вершки, помішуючи до однорідності. Потім влийте кукурудзяний сироп і сіль, доведіть до кипіння і варіть протягом 5 хвилин, поки соус не загустне. Дайте йому трохи охолонути.

Для шоколадного ганашу подрібніть шоколад і нагрійте вершки до кипіння. Залийте гарячими вершками шоколад і дайте йому постояти 1 хвилину, потім перемішайте до однорідності.

Збираючи чизкейк, вилийте карамельний соус на охолоджений чизкейк, потім полийте шоколадним ганашем. Прикрасьте подрібненим арахісом або шоколадними крихтами за бажанням. Поставте чизкейк в холодильник на 2-3 години, щоб він застиг і насолодитися смаком цього чудового десерту.

Чизкейк “Снікерс” без випічки

Інгредієнти

Для основи:

  • 200 г печива “Снікерс”
  • 100 г вершкового масла

Для чизкейка:

  • 500 г вершкового сиру (Philadelphia)
  • 150 г цукру
  • 3 яйця
  • 100 г сметани
  • 1 ч. л. екстракту ванілі
  • 20 г желатину
  • 100 мл води

Для карамельного соусу:

  • 100 г цукру
  • 50 г вершкового масла
  • 50 мл вершків
  • 3 ст. л. кукурудзяного сиропу
  • 1/2 ч. л. солі

Для шоколадного ганаша:

  • 100 г темного шоколаду
  • 100 мл вершків

Приготування

Основа:

  • Подрібніть печиво “Снікерс” в блендері до крихти.
  • Розтопіть вершкове масло на водяній бані.
  • Змішайте крихту печива з розтопленим маслом до однорідної маси.
  • Викладіть цю масу на дно форми для випічки діаметром 20-22 см і утрамбуйте її.
  • Поставте основу в холодильник на 30 хвилин.

Чизкейк:

  • Замочіть желатин у холодній воді на 10 хвилин.
  • Збийте вершковий сир з цукром до пишної маси.
  • Додайте яйця по одному, збиваючи після кожного додавання.
  • Влийте сметану і екстракт ванілі, збийте до однорідності.
  • Розтопіть желатин на водяній бані і додайте його до чизкейкової маси, постійно помішуючи.
  • Вилийте чизкейкову масу на основу з печива.

Карамельний соус:

  • У каструлі з товстим дном змішайте цукор і 2 ст. л. води.
  • На середньому вогні розтопіть цукор до золотистого кольору.
  • Додайте вершкове масло і вершки, помішуючи до однорідності.
  • Влийте кукурудзяний сироп і сіль, доведіть до кипіння.
  • Зменшіть вогонь і варіть протягом 5 хвилин, або поки соус не загусне.
  • Дайте карамельному соусу трохи охолонути.

Шоколадний ганаш:

  • Подрібніть шоколад.
  • Нагрійте вершки до кипіння.
  • Залийте гарячими вершками шоколад, дайте йому постояти 1 хвилину.
  • Перемішайте до однорідної маси.

Збірка:

  • Вилийте карамельний соус на охолоджений чизкейк.
  • Поставте чизкейк в холодильник на 2-3 години, щоб він застиг.
  • Коли чизкейк застигне, полийте його шоколадним ганашем.
  • Прикрасьте подрібненим арахісом або шоколадними крихтами (за бажанням).
  • Поставте чизкейк в холодильник ще на 1 годину, щоб ганаш застиг.

Чизкейк “Снікерс” з шоколадним дном

Інгредієнти

Для основи:

  • 200 г печива “Орео”
  • 100 г вершкового масла

Для чизкейка:

  • 500 г вершкового сиру (Philadelphia)
  • 150 г цукру
  • 3 яйця
  • 100 г сметани
  • 1 ч. л. екстракту ванілі
  • 20 г желатину
  • 100 мл води

Для карамельного соусу:

  • 100 г цукру
  • 50 г вершкового масла
  • 50 мл вершків
  • 3 ст. л. кукурудзяного сиропу
  • 1/2 ч. л. солі

Для шоколадного ганаша:

  • 100 г темного шоколаду
  • 100 мл вершків

Приготування

Спочатку треба подрібнити печиво в блендері до стану крихти. Потім розтопити вершкове масло і змішати його з подрібненим печивом до однорідності. Отриману суміш утрамбувати в форму для випічки і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Для чизкейка, желатин потрібно замочити в холодній воді. Збити вершковий сир з цукром, додати яйця по одному і влити сметану з екстрактом ванілі. Розтоплений желатин додати до маси і добре перемішати. Чизкейкову суміш вилити на підготовлену основу з орео.

Для карамельного соусу в каструлю з товстим дном на середньому вогні розтопити цукор з водою до золотистого кольору. Додати вершкове масло, вершки, кукурудзяний сироп і сіль, варити, поки соус не загусне, і трохи охолоне.

Шоколадний ганаш готувати, розтопивши шоколад та виливши на нього гарячі вершки, потім добре перемішати до однорідності.

Охолоджений чизкейк залити карамельним соусом, поставити в холодильник на 2-3 години для застигання. Потім залити шоколадним ганашем, прикрасити подрібненим арахісом або шоколадними крихтами за смаком та залишити в холодильнику ще на 1 годину для затвердіння.

За допомогою простих та доступних інгредієнтів кожен може насолоджуватись смаком улюбленого шоколадного батончика у вигляді чизкейка. Зазначені рецепти не лише дозволяють експериментувати зі смаками, але й створюють можливість поринути у кулінарну творчість, даруючи радість та задоволення як готувальникам, так і тим, хто насолоджується результатом їхньої праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *